Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın kapısı kilidi inanma kilidi olarak malum ve bapnın içeriden dışarıya sadık açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında çın bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanımı kolaylaştırır.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın kapısı, müstacel çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin tutulmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları uygun fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca elverişli olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa kapılarak kapı küşat zamanını kısaltmak ve insanoğluın basitçe boşaltma olmalarını esenlar.

Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 posta birlik kanat kapı itme edilebilir. Kasaların bile monte olması ağırbaşlı taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece yavuz ise buna demetlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte hediye geriışını getirmektedir.

Yangına dayanıklı bapların yaşam kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap kapılar alışılagelen şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu radde ahşap kapının nanay olması dâhilin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını yaşamımızın önemli bir parçbeyı haline gelmek sorumluluklarımızdan biridir.

Cafcaflı sınıftaki aksiyonyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak midein çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın bapları tasarruf alanına için, rengine bakarak evet da modeline için çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan biçim sınıflandırması süflidaki gibidir

Firmamız ile yapacağınız pazarlerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile meşru zorunlulukları da durum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Fevkda arz düz özellikler; yangın baplarında önem kayran teknik özelliklerdendir. Bu özellikler sayesinde yangın mahalinden çıkış konusunda ve yangının hariçya sızmaması dair önlem alınmış olacaktır. Özellikle yangın olasılığı etkili olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunduğu her türlü alanlarda; yangın kapılarının görev alması da zorunu kılınmıştır.

Yapı çıkışlarında kullanılan baplar emeklevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği muhtevain ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar deruneride çevrilmiş kalabilir.

Yangın merdivenleri yangın ile beraberinde su taşkını ve deprem gibi başka Yangın Çıkış Kapısı doğal afetlerdede kullanılabilir olması hasebiyle titizlikle korunmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mürtefi kalite, dayanıklılık, %100 projeye ahenk ve makul eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın bapları hassaten yangın esnasında katiyetle kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, benzeyen yahut yaylı menteşe ile gerekli yama mekanizması oluşturulur. Yangın kapısında olması gereken bir öbür öge ise asayiş namına ihtiyaç duyulan şineşelendiren contalardır.

Report this wiki page